In uw winkelmandje: 0 Artikel, 0,00 EUR

Vitamine C is onmisbaar voor de mens.

Klik hieronder om Vitamine C toe te voegen.

Best Choice Vitamine C1000 90 tabl,Time Released (C1000) Ingredienten per tablet: Bioflavonoiden 10 mg. Hesperidine 1 mg. Rozenbottel extract 4:1 12.5 mg. Rutine 1 mg. Vitamine C ascorbinezuur 1000 mg Aanbevole Dagelijkse Hoeveelheid 1667%. Langzaam vri...
12,95 EUR

  Best Choice Time released Vitamine C voor soepele gewrichten

Bekijk alle producten ivm soepele gewrichten :

Shop

De mens maakt zelf geen Vitamine C aan.

Vitamine C is een krachtige antioxidant die in staat is om de zeer agressieve vrije radicalen in je lichaam te neutraliseren.
Vrije radicalen zijn gevaarlijk, want ze vallen de grote moleculen aan van de celmembranen, de vetten, de eiwitten en zelfs het DNA.

Vitamine C is ook onmisbaar voor de vorming van collageen, een eiwit dat een essentiële structurele rol vervult. Het is immers collageen dat je huid mooi glad houdt.

Vitamine C speelt een rol bij de aanmaak van het bot, de tanden en de haarvaatjes, verhoogt de weerstand (het is dan ook de "antiverkoudheidvitamine" bij uitstek) en draagt bij tot de wondgenezing.

Vitamine C noodzakelijk voor de vorming van collageen.
Het is de transporteur van sulfaatgroepen in de productie van glycosaminoglycanen.
Het vormt een co-factor in de crosslinking van collageenvezels.


Best Choice Vitamine C1000 90 tabl,Time Released
chondroitine glucosamine msm vitamineC silicea aloeverafreedom triomove atrimove glucosil natuurlijke supplementen voor soepele gewrichten