In uw winkelmandje: 0 Artikel, 0,00 EUR

Osteoporose De Stille Epidemie Elly Korzelius

De Stille Epidemie .....

Osteoporose (botontkalking) is een botaandoening waarbij niet alleen de hoeveelheid maar ook de stevigheid van het botweefsel afneemt. Osteoporose laat zich pas zien als het te laat is. Door de vergrijzing komt het steeds meer voor. Vooral vrouwen na de overgang krijgen te maken met een snel verlies van botmassa, alhoewel ook bij mannen op hogere leeftijd wel botontkalking voorkomt. In dit boekje wordt ingegaan op de meest gestelde vragen. Wat is osteoporose? Welke risicofactoren zijn er? Wat moeten we doen om het te voorkomen? Welke diagnostische methoden zijn er? Welke behandelingen zijn er? Is melk echt wel zo goed? Wat kun je doen bij artrose? De nieuwste inzichten uit de natuurgeneeskunde worden beschreven. Preventie is het sleutelwoord bij osteoporose. Doel van dit boekje is dan ook vooral het voorkomen van osteoporose, maar ook worden er adviezen gegeven wanneer de ziekte al is vastgesteld.

ISBN: 9789020201901, door Elly Korzelius
Aantal pagina's: 92, Uitvoering: Paperback,
Verschijningsjaar: 2006 , taal: Nederlands

Osteoporose , de stille epedemie, door Elly Korzelius bestellen

Met de nieuwste Orthomoleculaire inzichten

Elly Korzelius heeft een jarenlange praktijkervaring in de Traditionele Chinese Geneeskunde en is gespecialiseerd in de problematiek van osteoporose, artrose en reumato artritis. Eerder verscheen van haar het Ankertje Osteoporose.

Je zal constateren dat je met minder of geen medicijnen van de pijn af kunt komen en dat de conditie van het kraakbeen weer kan verbeteren.

chondroitine glucosamine msm vitamineC silicea aloeverafreedom triomove atrimove glucosil natuurlijke supplementen voor soepele gewrichten